Media

KIT de presă:
Un kit de presă al Accademiei Templare -Templar Academy este pachetul informativ creat special pentru jurnaliști și reprezentanții media. Acesta conține informații esențiale despre instituție, organizație sau evenimente și este conceput pentru a asigura accesul rapid la informații relevante și actualizate. 
Kitul de presă structurat al Accademiei Templare -Templar Academy  conține următoarele elemente:


1. *Comunicat de presă:* Document care prezintă informațiile principale pe care dorim să le transmitem presei, cum ar fi lansarea unei publicații, participarea la un eveniment, recenzia unei cărți ș.a.
2. *Istoricul instituției:* O scurtă prezentare a organizației, incluzând istoricul, valorile, misiunea și viziunea acesteia.
3. *Buletin informativ:* Un segment dedicat celor mai recente știri, evenimente sau realizări ale academiei.
4. *Informații de contact:* Detaliile de contact ale persoanelor responsabile pentru relația cu presa sau pentru solicitări suplimentare de informații.
5. *Materiale vizuale:* Fotografii sau videoclipuri de calitate care pot fi utilizate în articole și reportaje.
Scopul acestui kit este de a facilita munca jurnaliștilor și de a asigura o acoperire corespunzătoare în mass-media.

 
Rapoarte de activitate ale Accademiei Templare -Templar Academy destinate publicului larg:
Rapoartele de activitate destinate publicului larg sunt documente care prezintă rezultatele, obiectivele și impactul  instituției noatre pe o anumită perioadă de timp. 
Aceste rapoarte oferă o privire de ansamblu asupra activităților desfășurate, precum și asupra progresului și realizărilor înregistrate în cadrul Accademiei Templare -Templar Academy . 


Ele  includ informații despre performanța financiară, proiecte și inițiative importante, impactul social, cultural sau mediul de afaceri în care organizația noastră activează. 
Rapoartele de activitate destinate publicului larg au ca scop informarea și transparența față de membrii asociați, susținători, parteneri, investitori și publicul larg, oferindu-le o imagine de ansamblu asupra activității și contribuției Accademiei Templare -Templar Academy  în societate.

© 2024 Accademia Templare - Templar Accademy. Toate drepturile rezervate. 

Harta Site-ului

Contact

Accademia Templare - Templar Academy

Secțiunea Maria Magdalena București

Telefon: +40 722.627.814

Secțiunea Transilvania Sibiu, Mediaș

Telefon: +40 785.229.481

Associazione Culturale
Viale Etiopia, 12 - 00199, Roma
Tel. 06/86329939; Cell. 346/850 22 30
Web:  www.accademiatemplare.it 

Web:  www.accademiatemplare.ro