Cine suntem?

Editura Accademiei Templare -Templar Academy România reprezintă o componentă esențială a sistemului educațional și științific, având rolul de a promova cercetarea de calitate și de a publica lucrări ce aduc contribuții semnificative în diverse domenii. 

 

Editura Accademiei Templare -Templar Academy se distinge prin profesionalismul și dedicarea de care dă dovadă în selectarea materialelor destinate publicării. Prin intermediul procesului riguros de peer-review, editura asigură că doar lucrările de cea mai înaltă calitate ajung să fie publicate, contribuind astfel la consolidarea cunoștințelor în diverse domenii de cercetare.

 

Un aspect remarcabil al Editurii unei Academii este diversitatea tematică a publicațiilor sale, acoperind o gamă largă de discipline precum istorie, filosofie, științe sociale, științe naturale sau tehnologie. Acest lucru reflectă angajamentul editurii de a promova excelența în cercetare și de a oferi cititorilor acces la informații de actualitate și relevante în diverse domenii de activitate.

 

Colaborarea cu autori de prestigiu din mediul românesc și internațional consolidează reputația Editurii Accademiei Templare -Templar Academy ca un pol de excelență în publicațiile științifice. 

 

În concluzie, Editura Accademiei Templare -Templar Academy România reprezintă o prezență vitală în peisajul academic românesc, promovând excelența în publicații și contribuind la dezvoltarea cunoașterii în diferite domenii de cercetare. Prin standardele ridicate și diversitatea tematică a publicațiilor sale, această editură demonstrează angajamentul său ferm față de calitate și inovație în domeniul editorial academic.

© 2024 Accademia Templare - Templar Accademy. Toate drepturile rezervate. 

Harta Site-ului

Contact

Accademia Templare - Templar Academy

Secțiunea Maria Magdalena București

Telefon: +40 722.627.814

Secțiunea Transilvania Sibiu, Mediaș

Telefon: +40 785.229.481

Associazione Culturale
Viale Etiopia, 12 - 00199, Roma
Tel. 06/86329939; Cell. 346/850 22 30
Web:  www.accademiatemplare.it 

Web:  www.accademiatemplare.ro